Güncel Haberler

Türk Telekom, Zorlu Belgrad Deplasmanında

7DAYS EuroCup 2. hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom, zorlu Belgrad deplasmanında koç Obradovic’in çalıştırdığı güçlü şampiyonluk adaylarından Partizan‘a konuk olacak.

Partizan halihazırda EuroCup sahnesinde yer alan ve yerel liginde namağlup ünvanını koruyabilen tek takım konumunda. EuroCup sahnesindeki ilk maçlarında de Almanya deplasmanında Hamburg karşısında muhteşem bir hücum performansı sergilemişler ve 97-106’lık skorla kazanmışlardı. Sonrasında haftasonu oynadıkları Adriyatik maçında ise konuk ettikleri Krka’yı 92-45 ile sahadan sildiler. O maçta Madar 23 sayı, 2 ribaund, 4 asist, Rodion Kurucs 15 sayı, 3 ribaund, 4 asit ve Kevin Punter 15 sayı, 2 ribaund ile öne çıkan isimler olmuşlardı.

Temsilcimiz ise sezona sakatlıklardan dolayı biraz sıkıntılı başladı. Ama buradaki ilk maçlarında konuk ettikleri denk rakiplerinden Metropolitan Levallois’yı 73-65’lik skorla geçerek moral depolamışlardı. Sonrasında haftasonu oynadıkları lig maçında ise tekrar düştüler, Petkim’e deplasmanda 71-59 ile kaybettiler. O maçta Harrison 22 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Johnson 14 sayı ile ayakta kalmaya çalışan isimler olmuşlardı. Petkim maçında forma giymeyen Perez’in durumu maç saatinde belli olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …