Güncel Haberler

Tofaş, Fransa’da Strasbourg’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi 3. maç gününde temsilcimiz Tofaş, Fransa’da Strasbourg‘a konuk olacak.

26 Ekim Salı günü saat 21:30’da Rhenus Sport salonunda oynanacak ve Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı yayınlanacak karşılaşmayı Antonio Conde, Luis Castillo, Radomir Vojinovic hakem üçlüsü yönetecek.

Tofaş gruptaki son maçında Estonya ekibi Kalev’i konuk etmiş ve sahadan 77-81 ile mağlup ayrılmışlardı. Son lig maçında ise bu haftasonu konuk oldukları denk rakiplerinden Bahçeşehir’i 73-84 gibi net bir skorla yenmeyi başarmışlardı. O maçta Shepherd 15 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile komple bir perfornans sergilerken, Simmons 13 sayı, 3 ribaund ve Berk de 13 sayı, 6 asist ile ona eşlik etmişlerdi.

Fransız ekibi ise gruptaki son maçında Oostende’yi deplasmanda 77-83 ile yenmişti. Ardından bu haftasonu oynadıkları lig maçlarında da yine deplasmanda Gravelines’ı 83-95’lik skorla yenmeyi başarmışlardı. O maçta Lansdowne 19 sayı ve Roberson 18 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile takımlarını taşıyan isimler olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …