Güncel Haberler

Koç Djordjevic ve De Colo, Barcelona Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 6. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Ataşehir’de FC Barcelona’yı konuk edecek.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe Beko ‘nun Sırp koçu Aleksandar Djordevic açıklamalarda bulundu:

Sezona harika başlangıç yapmış bir rakiple karşılaşacağız. Barcelona bu organizasyonun favorilerinden biri ve bu, bizim için iyi bir motivasyon kaynağı olmalı. Madrid’de yaşadığımız mağlubiyetten ve zorlu bir seyahat periyodunun ardından enerjimizi toparlamalı, mental ve fiziksel olarak bu karşılaşmaya hazır olmalıyız. Tekrar konsantrasyonumuzu sağlamaya ve rakibimizin güçlü yönlerini anlamaya çalışacağız. Barcelona çok fiziksel bir kadro ve geniş rotasyona sahipler. Her pozisyonda yetenekli ve tecrübeli isimlerden kurulu bir ekip. Biz de maça en iyi şekilde hazırlanmalıyız. Taraftarlarımızın önünde oynayacağız ve onlar bize büyük enerji veriyorlar. Onların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyoruz. Çok yoğun ve güzel bir EuroLeague maçı olacak. Kazanabilmek için kesinlikle çok akıllı oynamalıyız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Fransız yıldız Nando De Colo ise şu ifadeleri kullandı:

Zorlu bir maç bizi bekliyor, bunu biliyoruz. Barcelona çok iyi bir takım. Geçen sezondan bu yana kadrolarını çok değiştirmediler ve ritimlerini koruyorlar. Bence şu an için en önemli konu, bizim kendi oyunumuza odaklanmamız ve her geçen gün daha iyi olmaya çalışmamız. Kaybettiğimiz son maçlarda neleri eksik yaptığımızı iyi analiz etmemiz gerekiyor. İhtiyacımız olan bu. Barcelona’ya karşı kazanabilmek için çok agresif oynamalısınız, çünkü onlar bu şekilde oynuyor ve bizim de buna cevap vermemiz gerekiyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …