Güncel Haberler

Galatasaray, Selanik’te PAOK’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi E grubu 3. maç gününde temsilcimiz Galatasaray NEF, Selanik’te PAOK‘a konuk olacak.

Organizasyonun haftanı maçı olarak seçtiği karşılaşma 25 Ekim Pazartesi saat 19:30’da başlayacak ve Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Marius Ciulin, Boris Krejic, Paulo Marques hakem üçlüsü yönetecek.

Grubunda ERA Nymburk ve Igoeka maçlarında galip gelerek Avrupa’da yoluna namağlup devam eden sarı kırmızılılar, ligde son EuroLeague şampiyonu Anadolu Efes’i devirmesinin ardından Yunan temsilcisinin karşısına çıkacak.

Temsilcimiz, grubunda son oynadığı Igokea deplasmanında 89-85’lik skorla galip geldi. DeVaughn Akoon Purcell yüzde 73.33 atış isabetiyle 31 sayı, 5 ribaunt, 4 asist ve 2 top çalma performansı ile maçın adamı oldu. Dört basketbolcumuzun çift haneli sayı ürettiği müsabakada Dee Bost 17 sayılık katkı verdi. Kerry Blackshear 11 sayı, 7 ribaunt ve 4 top çalma katkısı verdi. Melo Trimble da 12 sayı ve 4 asist kaydetti.

Akoon-Purcell 27 sayı, Melo Trimble 22,5 sayı, Dee Bost ise 15 sayı ortalamalarıyla temsilcimizin Avrupa’daki en skorer oyuncuları.

PAOK Mateco ise Avrupa sahnesinde çıktığı iki grup maçından da yenilgiyle ayrıldı. İki maçta 15,5 sayı ortalamasıyla boy gösteren Malcolm Griffin rakibin skor gücü en yüksek oyuncusu olarak dikkat çekiyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …