Güncel Haberler

Clyburn ile Dorsey’nin Düellosunda Gülen Taraf CSKA Oldu!

Turkish Airlines Euroleague 5. hafta maçında iki yıldızın, Clyburn ile Dorsey’nin düellosunu izledik. Bu nefis kapışmasının sonunda ise konuk ettiği Olympiakos‘u 88-82’lik skorla yenen CSKA Moskova gülen taraf oldu.

Bu sonuçla beraber CSKA derecesini 4-1 yaptı ve averajla 4. sırada yer alırken, Olympiakos ise 3-2 ve averajla 6. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Milutinov ve Shengelia gibi 2 önemli uzunundan yoksun olan CSKA’da Will Clyburn 29 sayı, 6-8 2sayı, 3-8 3sayı, 3 ribaund, 4 asist ile MVP performansı sergiledi. Gabriel Lundberg 16 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ve Joel Bolomboy da 16 sayı, 6-8 2sayı, 5 ribaund ile ona destek olan diğer isimler oldular galibiyet yolunda.

Olympiakos cephesinde ise Tyler Dorsey 32 sayı, 4-4 2sayı, 7-10 3sayı, 4 ribaund, 2 asist ile maçın en skorer ismi oldu ve neredeyse tek başına takımını ayakta tutmaya çalıştı. Livio Jean-Charles 11 sayı, 4-4 2sayı, 6 ribaund, 2 blok ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …