Güncel Haberler

Koç Djordjevic ve Vesely, Real Madrid Maçı Öncesi Değerlendirmelerde Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 5. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenernahçe Beko, İspanyol ekibi Real Madrid’e konuk olacak.

Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Aleksandar Djordjevic karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu:

EuroLeague’deki en zorlu deplasman maçlarından biri bizi bekliyor. Sezonun ilk bölümünde harika basketbol oynayan bir rakiple karşılaşacağız. Hızlı hücumlarda ve dış atışlarda çok etkililer. Özellikle Williams-Goss ve Heurtel gibi kısa oyuncularının yaratıcılığıyla pozisyonlar yaratıyorlar ve çember altında da çok etkili uzunlara sahipler. Biz, istemediğimiz bir sonucun ardından Unics Kazan ve Anadolu Efes maçlarıyla önemli bir reaksiyon gösterdik. Bu, bize özgüven kazandırdı. Yavaş yavaş istediklerimizi sahaya yansıtmaya başlıyoruz ama bizim için süreç devam ediyor. Bu maçta da galibiyete ulaşmak için elimizden gelen en iyi mücadeleyi vereceğiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Tecrübeli yıldız Jan Vesely ise şu ifadeleri kullandı:

Zor bir karşılaşma olacak. Real Madrid’in güçlü ve yetenekli bir takım olduğunu biliyoruz. Çok uzun süredir aynı koç tarafından çalıştırılan, aynı sistemi koruyan bir takım. Bu mücadeleyi kazanabilmek için 40 dakika boyunca konsantre olmalıyız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …