Güncel Haberler

Beşiktaş, Oldenburg’u Son Nefeste Yendi

FIBA Şampiyonlar Ligi 2. maç gününde temsilcimiz Beşiktaş Icrypex konuk olduğu Oldenburg‘u son nefeste 81-83 ile yenmeyi başardı.

Bu sonuçla iki takımın da dereceleri 1-1 oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Beşiktaş bitime 1:30 dakikakala 82-77 önde olmasına rağmen hücumda üretemeyince Oldenburg ise üst üste Breunig ve Paulding ile çizgiye gidip 4 sayı çıkardı ve maça ortak oldu 81-82 ile. Sonrasında bitime 5 saniye kala Beşiktaş adına Whitehead çizgiye gitti. Tecrübeli oyuncu 1-2 ile dönerek yürekleri ağızlara getirse de Oldenburg’da Paulding son saniyede üçlük atıştan faydalanamayınca temsilcimiz karşılaşmayı 81-83 ile galibiyetle kapattı.

Temsicimizde Rondae Hollis-Jefferson 21 sayı, 9 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Jordan Bone 18 sayı, 3-7 3sayı, 4 ribaund, 5 asist, Dedric Lawson 15 sayı, 6 ribaund, 4 asist, Trevon Bluiett 13 sayı, 3-7 3sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Isaiah Whitehead 12 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Oldenburg cephesinde ise Rickey Paulding 15 sayı, 2 asist ile en skorer isim olurken, Tai Odiase 14 sayı, 2 ribaund, Cameron Clark 12 sayı, 7 ribaund, Martin Breunig 11 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve Sebastian Herrera 10 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …