Güncel Haberler

Beşiktaş, Almanya’da Oldenburg ile Karşılaşacak

FIBA Şampiyonlar Ligi H grubu 2. maç gününde temsilcimiz Beşiktaş Icrypex Almanya’da Oldenburg‘a konuk olacak.

19 Ekim Salı günü saat 21:00’da başlayacak olan ve Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı Yohan Rosso, Martins Kozlovskis, Wojciech Liszka hakem üçlüsü yönetecekler.

Oldenburg gruptaki ilk maçında Rytas’ı konuk etmiş ve 767-72 ile kazanmıştı. BBL’deki son maçlarında ise son şampiyon Alba Berlin’e 74-92 ile farklı kaybetmişlerdi. O maçta Martin Breunig 16 sayı, Heidegger 14 sayı ve Clark 12 sayı ile ayakta kalmaya çalışan isimler olmuşlardı.

Siyah beyazlılar ise gruptaki ilk maçlarında son 2 sezonun şampiyonu Burgos karşısında deplasmanda 82-74 ile kaybetmişlerdi. Ligde ise haftasonu konuk ettikleri Gaziantep’e son nefeste 68-70 ile yenilmekten kurtulamadılar. O maçta Jordan Bone 16 sayı, 4 ribaund, 4 asist, Rondae Hollis-Jefferson 14 sayı, 5 ribaund, 2 assit ve bu sezon ilk kez forma giyen Isaiah Whitehead 13 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile direnen isimler olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …