Güncel Haberler

Milano’dan Venezia’ya Farklı Tarife

İtalya Lega Basket Serie A 4. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Olimpia Milano konuk ettiği Venezia‘yı 93-68’lik skorla ezdi geçti tam anlamıyla.

Bu sonuçla Milano 4. maçında da namağlup ünvanını korurken, Venezia ise yola 1-3 ile devam etti.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 20-10
  2. çeyrek: 26-15
  3. çeyrek: 27-20
  4. çeyrek: 20-23

Milano’da Kostas Mitoglou 18 sayı, 7 ribaund ile en skorer isim olurken, Malcolm Delaney 14 sayı, 2 asist ve Shavon Shields 14 sayı, 3 ribaund ile diğer etkili isimler oldular galibiyet yolunda.

Venezia cephesinde ise Victor Sanders 14 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Austin Daye 11 sayı ve Stefano Tonut 11 sayı, 2 asist ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Milano’yu Kendi Silahı ile Vurdu

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk olduğu Olimpia Milano‘yu kendi silahı ile …