Güncel Haberler

Koç Yavuz, Merkezefendi Galibiyetine Dair Açıklamalarda Bulundular

ING Basketbol Süper Ligi 4. hafta mücadelesinde Semt77 Yalovaspor, deplasmanda Yukatel Merkezefendi Belediyespor’u 73-87 gibi farklı bir skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Yalovaspor’un tecrübeli koçu Hakan Yavuz açıklamalarda bulundu:

Sıralama açısından çok önemli bir deplasmandı. Gerçi henüz ligin başlarındayız ama bizim için birinci maçla son maç arasında bir fark yok. Belki basketbolumuz biraz yavaş gelişiyor ama takımdaşlık bakımından çok güzel bir görüntü verdiğimize inanıyorum. Semt77 Yalovaspor olarak bu lige renk katmak yerine şehir olarak ligin değerine değer katmak istiyoruz. Basketbol kalitesi olarak da ligi çok daha yukarı çekmek istiyoruz. Çok değerli bir lig. Hem Türkiye için hem de basketbol için çok değerli bir lig. Onun için biz kulüp olarak, şehir olarak, takım olarak hepimiz üst düzey gayret gösterip elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Rakibimizi de tebrik ediyorum. Bir ara 10 sayı öne geçtiler. Sahiden çok tehlikeli bir takım. Ama geri adım atmadık ve maçın kritik bir anında biz öne geçtik. Bu sefer de onlar bizi yakalayamadı. Kendilerini kutluyorum, başarılar diliyorum.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …