Güncel Haberler

Eksik Philadelphia, Detroit Deplasmanında Kaybetti (Furkan 7 sayı)

NBA hazırlık maçları kapsamında oynanan mücadelede yıldızlarından yoksun Philadelphia 76ers konuk olduğu Detroit Pistons‘a 108-112 ile kaybetmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla her iki takım da hazırlık dönemindeki derecelerini 2-2 yaptılar.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Pistons’da Jerami Grant 24 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Isaiah Stewart 17 sayı, 12 ribaund, 2 blok, Josh Jackson 14 sayı, 4-8 3sayı, 5 ribaund, 6 asist ve Frank Jackson 13 sayı, 2 ribaund, 3 top çalma ile öne çıkan diğer isimler oldular.

Harris, Green, Embiid, Simmons gibi önemli eksikleri bulunan 76ers cephesinde ise Andre Drummond 17 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Tyrese Maxey 16 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Paul Reed 15 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Isaiah Joe 14 sayı, 4-8 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ile diğer etkili isimler oldular. Bir önceki maçta oyun kurucu olarak görev alan, bu maçta ise kendi pozisyonu 2 numaraya dönen temsilcimiz Furkan Korkmaz ise ilk 5 başlayıp tam 30 dakika süre almasına rağmen bu fırsatı iyi değerlendiremedi ve 1-5 3sayı, 1-4 2sayı, 2-2 s.atış isabetleriyle sadece 7 sayı üretip istatistiklerine de 2 ribaund, 1 asist, 1 top çalma ekleyebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …