Güncel Haberler

ŞOK: CSKA’ya Bir Kötü Haber de Shengelia’dan!

Son yıllarda olduğu gibi bu sezona da çok iyi başlayan ve hem Turkish Airlines Euroleague hem de VTB Ligi‘nde güçlü şampiyonluk adaylarından biri olan CSKA Moskova şok bir sakatlık haberi ile sakatlandı.

Rus kulübünden yapılan açıklamada Tornike Shengelia‘nın Zenit maçında omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Bildiğiniz üzere Gürcü yıldız Euroleague’de 2 ve 3. haftanın MVP’si seçilmiş, son Zenit maçında 33 sayı ile kariyer rekorunu da kırmıştı.

Rus kulübünden gelen açıklama şu şekilde:

Forvet oyuncumuz Tornike Shengelia, Zenit karşısında oynanan EuroLeague maçında sağ omuzunda yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun bir süre aramızda olmayacak.

Klinikte tedavisi devam eden Toko’nun dönüşü için kesin bir zaman belirtebilmek için durumu gözetiliyor. Sağlık ekibinin ilk öngörülerine göre en az 2 ay sahalardan uzak kalacak.

CSKA Moskova & Eurohoops

Shengelia bu sezon çıktığı 3 maçta 21.0 sayı, 6.0 ribaund, 1.7 asist, 1.3 top çalma ortalamaları yakalamıştı.

Bildiğiniz üzere sezonun ilk maçında CSKA bir diğer uzunu Milutinov’u da sakatlığıa kurban vermişti, gelecek hafta sahalara dönem ihtimali bulunuyor. Geçen hafta ise eski NBA yıldızı Faried’i kadrolarına katmışlardı. Haftaya onun da takıma katılması bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …