Güncel Haberler

İDDİA: Nets, Irving ile Sözleşme Uzatmaya Sıcak Bakmıyor!

Brooklyn Nets‘in aşı kriziyle gündeme gelen yıldızı Kyrie Irving‘in takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor.

Son günlerde ABD medyasının en çok gündemindeki isimlerden biri Irving kuşkusuz. Yıldız guard covid-19 aşısı olmayı reddettiği için eyalet yasaları gereği Nets’in evinde oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek ve bu durum da takımdaki geleceğini tehlikeye attı.

Bildiğiniz üzere Irving’in iç saha maçlarında forma giyemeyecek olması nedeniyle Nets kulübü oyuncunun bu şekilde “part-time” olarak takımda kalamayacağını açıklamıştı. Ancak bu gelişmelere rağmen Irving tutumunda halen bir değişiklik yapmış değil.

The Athletic’in haberine göre Nets yıldız oyuncusuna yeni bir kontrat teklifi yapmayacak. Normal şartlarda ona 4 yıllık toplam 186 milyon değerinde bir kontrat teklifi yapmaları bekleniyordu. Ayrıca Irving bu sezon iç saha maçlarında forma giyemeyeceği için de 16 milyon dolarlık bir kayıp yaşayacak yıllık kazancında.

Her ne kadar Nets genel menajeri Marks, daha önce Irving ile sözleşme imzala konusunda olumlu ifadeler kullansa da son gelişmelerin ardından bu durum net olarak değişmişe benziyor.

The Athletic’e göre Nets’in Irving’i takaslaması da gündemde, başka eyaletlerde aşı konusunda serbestlik var ve bu takımlar Irving’den faydalanabilirler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …