Güncel Haberler

Koç Memnun, Igokea Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi 2. hafta mücadelesinde Galatasaray NEF deplasmanda Igokea’yı 85-89 ile yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmaların ardından sarı kırmızılıların başarılı koçu Ekrem Memnun açıklamalarda bulundu:

Yolumuza maç maç bakıyoruz. Geleceğe dair tahminlerin bize bir faydası olacağını düşünmüyorum. Yeni bir takımız, gelişmeye çalışıyoruz. Düzeltmemiz gereken birçok şey var ama oyuncularımla gurur duyuyorum. 15-16 sayı öndeyken geriye düştük. Buna rağmen savaşmaya devam ettik, takım olarak bir arada kaldık. Dee Bost maç esnasında sakatlandı ve onu kullanamadık. Bu gruptan çıkmak istiyoruz. İlk günden beri hedefimiz buydu. Grubu nerede bitireceğimizi göreceğiz.

Bugün kazandığımız için çok mutluyum. Rakibimiz Igokea’ya büyük saygı duyuyorum. Sonuna kadar savaştılar. Zorlu bir maç olmasını bekliyorduk ve öyle de oldu. Maça çok iyi başlamıştık. Savunmada bazı basit hatalar yaptık. Rakibimiz de bizi cezalandırmasını bildi. Rakibimize hücum ribaundları da verdik. Bu alanda gelişmemiz gerekiyor. Bunlar birleşince bir anda ritmimizi kaybettik. Yeni bir takımız, kadroda 10 tane yeni oyuncumuz var. Bazı oyuncularımız sakatlıkları sebebiyle hazırlık dönemini kaçırmıştı. Rekabet ederken her maç gelişmeye çalışıyoruz. Bu maçtan öğreneceğimiz çok şey var. Bu maçtaki ritim kaybımızı bir daha tekrarlamamalıyız. Ama günün sonunda deplasmanda kritik bir maç kazandığımız için mutluyuz.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …