Güncel Haberler

Philadelphia’dan Brooklyn’e Geçit Yok! (Furkan’dan etkileyici “oyun kurucu” performansı)

NBA hazırlık maçları kapsamında oynanan karşılaşmada Philadelphia 76ers konuk ettiği Brooklyn Nets‘i 104-115’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla 76ers hazırlık maçları kapsamındaki derecesini 2-1 yaparken, Nets ise 2-1 ile yola devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

76ers’da ilk beş başlayan temsilcimiz Furkan Korkmaz ilk kez oyun kurucu pozisyonunda görev aldı ve yaratıcılığı, akıllı pasları artı yüksek üzdeli şutlarıyla tam anlamıyla takıma liderlik etti. 27 dakika sahada kalan milli oyuncumuz 4-10 3sayı, 7-9 2sayı, 1-1 s.atış isabetleriyle 27 sayı üretti ve maçın en skorer ismi oldu, ayrıca istatistiklerine 3 ribaund, 4 asist, 1 top çalma ekledi ve sadece 1 top kaybı yaptı. Isaiah Joe 20 sayı, 5-7 3sayı, 3 asist, 2 top çalma, Andre Drummon 16 sayı, 6 ribaund, 6 asist ve Joel Embiid 14 sayı, 3 asist ile katkı verdiler.

Nets cephesinde ise Kevin Durant 23 sayı, 7 ribaund ile öne çıkarken, James Harden 21 sayı, 3-7 3sayı, 4 ribaund, 4 asist ve Jevon Carter 16 sayı, 3 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …