Güncel Haberler

Koç Ataman ve Moerman, Asvel Maçı Öncesi Değerlendirmelerde Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 3. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, 12 Ekim Salı günü Fransa’da LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk olacak.

Karşılaşma öncesinde Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Euroleague’de yeni sezona çok sert bir fikstür ve önemli sakatlık ve fiziksel sorunlarla başladık. Henüz kendi seviyemizi yakalayamadık. Çift maç haftasına ilk iki maçını kazanan LDLC Asvel Villeurbanne’e karşı deplasmanda zorlu bir maçla başlayacağız. Oyun olarak hazır olmasak da, iyi savunma yapıp, ribauntları kontrol ederek galibiyet almak istiyoruz. Simon’un sakatlığı, Anderson’ın yeni doğan bebeği için Amerika’da olması bizi uzun forvet pozisyonunda ve kısa rotasyonunda zorluyor. Bu maçta Tolga’dan mutlaka azami katkı almamız gerekiyor. Larkin’in dizindeki ödem de onun performansını çok etkiliyor.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Fransız yıldız Adrien Moerman ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “LDLC Asvel Villeurbanne’e karşı deplasmanda zor bir maça çıkacağız. Onlar iki maçını da kazandılar ve şu anda iyi durumdalar. Maalesef biz iki maçımızı kaybettik ve şimdi bir galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Neler yapabileceğimizi biliyoruz. Amacımız bu çift maç haftasında iki galibiyet alarak sıralamada hak ettiğimiz yere gelmek. Zor bir hafta olacak ama Euroleague’de hiçbir maç kolay değil.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …