Güncel Haberler

Galatasaray’ın Rakibi Igokea, Evinde Kızıl Yıldız’ı Devirdi!

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde temilcimiz Galatasaray’ın bu haftaki rakibi Igokea, sahneye çıktığı Adriyatik Ligi maçında konuk ettiği Euroleague ekibi Kızıl Yıldız‘ı 75-68’lik skorla devirmeyi başardı.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 21-14
  2. çeyrek: 23-8
  3. çeyrek: 10-22
  4. çeyrek: 21-24

Igokea’da Antabia Waller 15 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Aleksa Radanov 14 sayı, 4 ribaund, 7 asist ve Markel Starks 14 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Kızıl Yıldız cephesinde ise Nikola Kalinic 16 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken Luka Mitrovic 13 sayı, 5 ribaund ve Nikola Ivanovic 10 sayı, 7 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Gençleşen Teodosic ile Maccabi Engelini Geçti

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız, Nikolic Hall’da konuk olduğu Maccabi Tel Aviv …