Güncel Haberler

Koç Kandemir, Bursaspor Galibiyeti Hakkında Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi 3. hafta mücadelesinde Beşiktaş Icrypex konuk olduğu Frutti Extra Bursaspor’u 73-76’lık skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından siyah beyazlıların koçu Ahmet Kandemir açıklamalarda bulundu:

Öncelikle mücadele açısından çok yüksek dozajlı bir maç oldu. İki takım da çok kazanmak istiyordu ve çok mücadele ettiler. Maç genellikle dengeli gitti. İkinci periyodun son dört dakikasında oyunun hakimiyetini elimize alabilirdik ama orada arka arkaya hata yaparak tekrar Bursa’yı maça ortak ettik. Üçüncü periyottan itibaren bir onlar, bir biz öne geçtik. Oyunun sonunda da akıllı oynayarak kazandığımızı düşünüyorum fakat son periyot haricindeki ilk üç periyotta bir dakikada hep takım faul hakkımızı doldurmamız bizi savunmadan uzaklaştırdı, rakibe daha kolay hücum şansı tanıdı. Frutti markasının Bursaspor’a büyük bir desteği var fakat seyircilerden çok ağır küfürler var. Bunlar hakemlere yapıldığında hakemler tepki gösteriyorlar ama rakip takım oyuncusu ve antrenörü olduğunda herhangi bir önlem almıyorlar. Bu da bence TBF’nin el atması gereken bir konu. Yani hakemler kendi şahıslarına olduğunda daha çabuk anons ettiriyorlar ama bize yapılan küfürleri duymama şansları yoktu diye düşünüyorum.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …