Güncel Haberler

NBA’de Ortaya Çıkan Dolandıcılığın Lideri de Belli Oldu!

NBA medyası bir süredir ortaya çıkan dolandırıcılık iddialarıyla çalkalanıyor…

18 eski NBA oyuncusu hakkında NBA’in sağlık sigortası sistemini 4 milyon dolar dolandırdığı öne sürüldü ve tutuklama isteğiyle federal soruşturma başlatıldı.

Bu gelişmelerin ardından FBI; aralarında Darius Miles, Tony Allen, Glen Davis, Sebastian Telfair, Terrence Williams, Alan Anderson, Anthony Allen, Shannon Brown, Will Bynum, Christopher Douglas-Roberts, Melvin Ely, Jamario Moon, Milton Palacio, Ruben Patterson, Eddie Robinson, Gregory Smith, Charles Watson Jr., Antoine Wright ve Tony Wroten gibi isimlerin de bulunduğu geniş bir gurubu göz altına aldı.

Devam eden soruşturmadan ise yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Bu dolandırıclık çetesinin liderinin son olarak 2012-13 sezonunda Celtics forması giymiş olan, daha önce ülkemizde de Türk Telekom forması ile izlediğimiz Terrence Williams olduğu belirlendi. Williams, diğer oyuncular için sahte fatura kesmekle de suçlanıyor.

NBC’de yer alan habere göre 34 yaşındaki Williams, uzun yıllar boyunca bu dolandırıcılık sistemini devam ettirdi ve diğer oyuncuları da sisteme dahil etti. Ayrıca Williams’ın başka 10 oyuncuya daha sahte belge sunarak 230 bin dolar aldığı da belirtildi.

Yine iddialara göre Williams’a bu süreçte Glen Davis, Charles Watson Jr. ve Antoine Wright da yardımcı oldular. Williams ve diğer zanlıların ne kadar süreli bir cezayla karşı karşıya olduğu henüz belirlenmedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …