Güncel Haberler

Real Madrid, Tenerife Engelini Fransız Uzunlarıyla Geçti

İspanya Liga Endesa 4. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Real Madrid konuk ettiği Tenerife‘yi Fransız uzunlarının etkili performansı eşliğinde 86-77’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Real dörtte dört yaparken, Tenerife ise 2. mağlubiyetini aldı 4. maçında.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 25-18
  2. çeyrek: 15-17
  3. çeyrek: 18-19
  4. çeyrek: 28-23

Real’de Fransız 4 numara Guerschon Yabusele 15 sayı, 7 ribaund ile en skorer isim olurken, bir diğer Fransız uzun Vincent Poirier de 14 sayı, 4 ribaund ile etkili oldu. Adam Hanga 12 sayı, 4 ribaund ve Fransız oyun kurucu Thomas Heurtel de onlara 10 sayı, 4 asist ile eşlik etti galibiyet yolunda.

Tenerife cephesinde ise Bruno Fitipaldo 24 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile maçın en skorer ismi olurken, yeni transfer Julian Gamble 12 sayı ve Sasu Salin de 9 sayı, 2 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Pierria Henry Doping İhlali Nedeniyle Dört Yıl Men Cezası Aldı!

Pierria Henry, büyük olasılıkla sahte doping numunesi kullanarak yasaklı bir yöntem kullandığı gerekçesiyle 48 ay …