Güncel Haberler

Koç Gören, Afyon Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde Türk Telekom, deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyespor’u 61-80’lik skorla rahat bir şekilde yendi.

Karşılaşmanın ardından Telekom’un koçu Burak Gören açıklamalarda bulundu:

Takım olarak çok iyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Özellikle geçen hafta sahamızda Tofaş karşısında çok şanssız bir yenilgi aldık. Maçın sonunu iyi oynayamadık ve çok büyük avantajımız olan bir maçı sahamızda kaybettik. Burada da maçın ilk yarısında bunun bir tutukluğu, gerginliği vardı ama ikinci yarıda takım oynaması gerektiği gibi oynadı ve maçı kazandı. Tabi yaz döneminde çok ciddi sakatlıklarla uğraştık. Bugün Erdi yoktu ama neredeyse tam kadroya yakın bir kadroyla ilk defa sahaya çıktık. Bütün oyuncular da çok değerli katkılarda bulundu. Takım olarak çok değerli bir galibiyet aldık. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Afyon takımını da tebrik ediyorum. Onlar da geçen hafta lige iyi başlamışlardı. Bugün de özellikle ilk yarıda çok mücadeleci bir oyun oynadılar. Onları da tebrik ediyorum, bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.”

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …