Güncel Haberler

Koç Ataman, Farklı Kazandıkları Beşiktaş Maçını Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde Anadolu Efes deplasmanda Beşiktaş Icrypex’i 55-101 gibi farklı bir skorla yendi.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes başantrenörü Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Bugün iyi oynadık. Tabi Real Madrid maçının da bir tepkisi olarak görebiliriz, çünkü beklemediğimiz kadar kötü bir basketbol oynadık Real Madrid karşısında. Dün akşam saatlerinde döndük ve bir antrenmanla bu maça çıktık. Madrid’e gittiğimizde belki de mental olarak iyi hazırlanamamışız, bugün o maçın stresiyle burada sert bir basketbol oynadık. Beşiktaş takımı genç bir takım, biz bu kararlılıkla gelince onlar için de kolay değil. Özellikle maçın ilk yarısında mükemmel bir basketbol oynadık. Sezon uzun, sezonun başında iyi olmaktansa sonunda iyi olmayı tercih ederim. Tabi ki biz de kayıpsız devam etmek istiyoruz, Madrid deplasmanı kaybedilebilir ama biz çok kötü oynadık. Bugün gösterdik ki kapasitemiz ve gücümüz var ama kararlı olmalıyız. Bunu da ilk kez Cuma akşamı CSKA Moskova maçında, taraftarımızın karşısına Euroleague şampiyonu olarak çıkacağımız maçta göstermek istiyoruz.

Anadolu Efes SPor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …