Güncel Haberler

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakibi Rytas’dan Tejic Eklemesi Geldi

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Lietuvos Rytas kadrosunu Sırp bir uzunla güçlendirdi.

Son olarak Studentski Central forması ile izlediğimiz Marko Tejic ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını duyurdular.

26 yaşında olan 2.09 metre boyundaki Sırp uzun, geçen sezon Adriyatik Ligi’nde 15 maçta ortalama 20.3 dakika süre alırken 12.3 sayı, 6.5 ribaund, 1.3 asist istatistikleriyle mücadele etmişti.

FMP Zeleznik alt yapısından yetişmiş olan Tejic, sonrasında Kızıl Yıldız’a transfer oldu, burada 3 sezon geçirdi ve ardından sırasıyla FMP Beograd, Mega Soccerbet, Sutjeska, Trikalla, AZS Koszalin, tekrar FMP Beograd ve son olarak da Studentski formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Güle Oynaya Geçti

Adriyatik Ligi 25. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk ettiği KK Studentski Centar‘ı 94-76’lık skorla güle …