Güncel Haberler

Yenilenmiş Euroleague Fantasy Challenge’daki Yolculuğumuz Başlıyor!

Turkish Airlines Euroleague‘de 2020-21 sezonu 30 Eylül Perşembe günü başlıyor.

Geçen sezon olduğu gibi ben de sizler için Euroleague Fantasy Challenge‘daki takımımı ve hamlelerimi haftalık olarak paylaşmaya başlayacağım ve sezon boyunca da devam edeceğim.

Öncelikle hatırlatmak isterim, takımınızı kurduktan sonra BasketServisi isimli ligimize D77B507C kodunu kullanarak katılmayı unutmayın, sezon boyunca birlikte keyifli bir kapışma yapalım.

Yenilenen Fantasy Challenge’da bir kaç önemli değişiklik var ki bunlar da takımlarımızı nasıl kurmamız gerektiği direkt olarak ilgililendiriyor, farklı bir stratejimiz olacak bu sezon:

  • Artık o haftanın kazanan koçlarından birini bulmamız ve seçmemiz bize ekstra puan getirecek.
  • Eskiden olduğu gibi artık 10 oyuncu da aynı puanı getirmiyor. İlk 5 ve 6. adam için seçeğimiz isimlerin tüm kazandıkları puanlar hanemize yazılırkn diğer yedekler arasında yer alan 4 oyuncunun ise puanlarının sadece yarını alabiliyoruz.
  • Bu kuralla beraber de 6 oyuncumuza neredeyse paramızın tamamını ayırmak daha mantıklı olacak. Yedekteki oyunculardan zaten sınırlı katkı alabileceğiz yeni kural gereği.
  • Tabi yine takım kaptanının puanı iki ile çarpılacak, bu nedenle de çok önemli olacak kaptan seçimimiz yine.

Yeni sezonun ilk haftası için kurduğumuz ilk takımı aşağıda görebilirsiniz. Sezon ilerledikçe her hafta değişiklikler yapacağım ve stratejilerimi, seçimlerimin detaylarını geçen sezon olduğu gibi yine sizlerle paylaşıyor olacağım.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …