Güncel Haberler

Koç Sarıca, Petkim Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi açılış haftasında oynanan İzmir derbisinde konuk olduğu Petkim Spor’u farklı yenen Pınar Karşıyaka‘da koç Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu.

Koç Sarıca yayıncı kurluşa yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bizim açımızdan güzel bir maç oldu. Öncelikle herkes için güzel, uğurlu, hayırlı bir sezon olur inşallah. Bizim için de çok güzel geçecek bir sezon olmasını umut ediyorum. Güzel bir başlangıç yaptık. Dünkü ve bugünkü maçlara baktığınız zaman herkes çok ciddi oynuyor ve herkes birbirini yenebilecek durumda. Bu bakımdan bizim bugün sahaya koyduğumuz ciddiyet ve gösterdiğimiz performans beni mutlu etti. Hazırlıklarımızı yaptık ama bugün tam olarak %100 hazır değiliz. 8 tane yeni oyuncuyla bugün sahadaydık. Dolayısıyla farklı kazanmamıza rağmen tabii ki oyunda aksayan yerler var ama bunları ilerleyen haftalarda düzelteceğimize inanıyorum. Kaliteli bir ekibiz. Eğer bugün ciddiye almasaydık Aliağa Petkimspor maçı çok daha yakın götürüp, hatta maçı kazanabilecek noktaya getirebilirdi. Bundan dolayı oyuncularımı kutluyorum. Şimdi bir gün dinlendikten sonra gelecek hafta ki maçımıza bakacağız. Bütün oyuncularımı kutluyorum ve tekrardan hayırlı bir sezon olmasını umuyorum.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …