Güncel Haberler

Koç Djordjevic, Daçka Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi açılış haftası mücadelesinde Fenerbahçe Beko deplasmanda Daçka’yı 65-75’lik skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun çiçeği burnunda koçu Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Sırp koç şu ifadeleri kullandı:

Çok önemli bir galibiyet elde ettik. Deplasmanda sezona galibiyetle başlamak önemliydi. Çok sıkı ve zor bir maçtı bizim için. Bazı sakatlıklar vardı, kolay bir hafta değildi. Takımımız gelişme içerisinde. Bizim için iyi bir galibiyet. Savunmadan oldukça mutluyum, iyi bir savunma performansı ortaya koyduk. Bazı basit hatalar yaptık. Maçı daha farklı bitirebilirdik ama tüm takıma güveniyorum.”

Tvibu Spor

Kanadalı forvet Dyshawn Pierre ise şunları söyledi:

Sezonun ilk maçını kazanmak her zaman önemlidir. Özellikle savunma tarafında sıkı çalışıyoruz ve bugün iyi bir savunma performansı ortaya koyduk. Bence sahayı iyi paylaştık ve boşluklar bulduk. Bu konuda oldukça iyiydik.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …