Güncel Haberler

Panathinaikos, Lavrio’yu Farklı Geçerek Süper Kupa’da Finale Yükseldi

Yunanistan Süper Kupası yarı final maçında Panathinaikos rakibi Lavrio‘yu 74-61 gibi rahat bir skorla geçerek adını finale yazdırdı.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 23-21
  2. çeyrek: 23-8
  3. çeyrek: 7-17
  4. çeyrek: 21-15

Yeşiller’de Okaro White 23 sayı, 11 ribaund ile yıldızlaşırken, Kendrick Perry de 12 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile diğer çift haneli katkı verebilen isim oldu. Darly Macon 8 sayı ve Jehvy Floyd, Ioannis Papapetrou, Howard Sant-Roos üçlüsü ise 7’şer sayıyla katkı verdiler galibiyet yolunda.

Lavrio cephesinde ise Jerry Smith 17 sayı, 5 ribaund ve Kenny Goins 14 sayı, 2 ribaund ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=8CUw1bfLceI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atina Derbisinde Panathinaikos, Konuk Olduğu AEK’yı Farka Boğdu

Yunanistan Ligi 18. hafta programında Atina derbisi izledik; Panathinaikos konuk olduğu AEK’yı 69-89’luk skorla farklı …