Güncel Haberler

CSKA Sezona Dominant Bir Başlangıç Yaptı

VTB Ligi açılış haftasında son şampiyon CSKA Moskova deplasmanda zayıf rakibi Tsmoki Minsk‘i etkili savunması eşliğinde 44-92’lik skorla beklenenden de rahat geçti.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 11-33
  2. çeyrek: 6-13
  3. çeyrek: 10-28
  4. çeyrek: 17-18

CSKA’da Nikola Milutinov 14 sayı, 10 ribaund ile öne çıkarken, Tornike Shengelia 13 sayı, 4 asist, Alexey Shved 11 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Joel Bolomboy 10 sayı, 5 ribaund, Andrei Lopatin 10 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Johannes Voigtmann 10 sayı, 5 ribaun ve Gabriel Lundberg 10 sayı ile galibiyetin diğe mimarları oldular.

Belarus ekibinde ise genç oyuncu Vadzim Stubeda 13 sayı, 4 ribaund ile yegane çift haneli skor üretebilen isim olurken, tecrübeli isim Aliaksei Trastsinetski de 8 sayı üretebilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bursaspor, Auguste ile CSKA’ya Direndi Ama Sonunu Getiremedi

Hazırlık Maçları kapsamında Antalya’da düzenlenen turnuvanın son maçında Frutti Extra Bursaspor Rus ekibi CSKA Moskova‘ya …