Güncel Haberler

Simmons, 76ers’ın Hazırlık Kampına Katılmıyor!

Ben Simmons‘ın artık Philadelphia 76ers‘da bir geleceği olmadığı kesinleşti!

Bildiğiniz üzere Avustralyalı yıldız ile 76ers’ın geleceği hakkında son aylarda ABD medyasında bir çok spekülasyon yer almıştı. Ancak son gelen haberlere göre taraflar arasındaki köprüler tamamen yıkılmış durumda.

ESPN’de yer alan habere göre Simmons gelecek sezon hazırlıkları için haftaya başlayacak olan antrenman kampına katılmayı düşünmüyor. Diğer taraftan Simmons, kasıtlı olarak bu kampa katılmazsa kulübün ona uygulayabileceği yaptırımların farkında. 76ers onu kadro dışı bırakabilir ve faklı cezai yaptırımlar da uygulanabilir.

Ayrıca haberde oyuncunun Ağustos ayında gerçekleşen son toplantıda yöneticilere bir daha 76ers forması giymek istemediğini belirttiği de tekrarlandı ki bu toplantıdan sonra bir daha taraflar iletişim kuramamıştı zaten.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …