Güncel Haberler

Nets, Süper Yıldızları Harden ve Irving ile Kontrat Yenilemek İstiyor

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından biri olan Brooklyn Nets‘de GM Sean Marks 2021-22 sezonu sonunda sözleşmesi bitecek olan 2 süper yıldızı hakkında açıklamalarda bulundu.

Bildiğiniz üzere Nets takımın bir diğer süper yıldızı Durant ile yaz döneminde 4 yıllık 198 milyon dolar değerinde yeni bir sözleşme yapmıştı. Doğu ekibinin önümüzdeki günlerde ise diğer 2 süper yıldız James Harden ve Kyrie Irving ile de sözleşme yenilemek istediği belirtiliyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Brooklyn GM’i Sean Marks, “İki oyuncuyla da çok olumlu görüşmeler gerçekleştirdik. Kimle olursa olsun bu tarz konuları yüz yüze konuşmak daha iyi oluyor. Yaz döneminde herkesin biraz uzaklaşıp kafa dağıtmasını istedik. Önümüzdeki haftalarda onlarla masaya oturup görüşmeleri ilerletmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

İki süper yıldız da eğer sözleşme uzatmazlarsa 2022 yazıyla beraber seberst oyuncu pazarına girecekler. Marks bu konu hakkında da fikirlerini şu ifadelerle paylaştı:

Bunun dikkat dağınıklığı yaratacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. İki oyuncu da onlar hakkında ne hissettiğimizi biliyor. Bu takımın parçası olarak kalıp kazanmak istediklerini de daha önce bize ifade ettiler.

Daha sonra takımın geleceği hakkında da konuşan Marks, “Yakın gelecekte özel bir takım kurma ihtimalimiz var. Bizimle birlikte çalışmak istemeleri buraya gelmek istemeleri bizim için çok önemli. Steve Nash, takımın sahipleri ve oyuncularla geleceğe dair konuşmalar yapmak için sabırsızlanıyorum. Her karar gibi bunu da ortak şekilde almalıyız” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Kaynak: Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …