Güncel Haberler

Baskonia, Endesa Sezonunu Valencia Galibiyetiyle Açtı

İspanya Liga Endesa ilk hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Baskonia Vitoria-Gasteiz konuk olduğu EuroCup ekiplerinden Valencia‘yı 67-72’lik skorla geçerek sezona galibiyetle başlayan taraf oldu.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 19-19
  2. çeyrek: 11-17
  3. çeyrek: 24-12
  4. çeyrek: 13-24

Peters’dan yoksun olan Baskonia’da Rokas Giedraitis 23 sayı, 2-6 3sayı, 6 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Matt Costello 10 sayı, 5 ribaund ve Jayson Granger 10 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Rivero ve Lopez-Arostegui’den yoksun olan Valencia cephesinde ise Bojan Dubljevic 14 sayı, 6 ribaund ile öne çıkarken, Mike Tobey 12 sayı, 2 ribaund, Joseph Puerto 12 sayı, 2 ribaund ve Luis Labeyrie 10 sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …