Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Petkim, Alba’yı Son Nefeste Yendi

Hazırlık Maçları kapsamında Bursa’nın ev sahipliğinde düzenlenen Frutti Extra Cup’ın üçüncülük maçında Petkim Spor, Euroleague ekiplerinden Alba Berlin‘i son nefeste 90-89 ile geçmeyi başardı.

Bitime 25 saniye kala Petkim Wright-Foreman’ın üçlüğüyle 90-88 öne geçti. 5 saniye kala Metehan’ın faulü sonrası Mattisseck çizgiye gitti ama birinden isabet çıkarabildi ve Alba skoru 90-89’a getirmiş oldu. Moladan sonra topu ön sahanya taşıyan Petkim organize olamadı ve topu oyuna sokamayınca son hücum şansı Alba’ya geçti. Ancak onlar da son hücumdan skor çıkaramayınca maçın skoru 90-89 temsilcimiz lehine tescillenmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Petkim’de Justin Wright-Foreman 19 sayı, 3-6 3sayı, 5 asist ile yıldızlaşırken, Peyton Aldridge 16 sayı, 7 ribaund, Demitrius Conger 14 sayı, 6 ribaund, 3 top çalma ve Darko Planinic 13 sayı, 7 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Alba cephesinde ise Louis Olinde 16 sayı, 3 ribaund, Tamir Blatt 14 sayı, 5 aist, Marcus Eriksson 13 sayı ve Maodo Lo 12 sayı, 3 asist, 2 top çalma ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …