Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Karşıyaka, Igokea’yı Rahat Yendi

Hazırlık Maçları kapsamında İzmir’de düzenlenen Pınar Cup’ın final maçında ev sahibi Pınar Karşıyaka, Bosna temsilcisi Igokea‘yı 71-90’lık skorla rahat geçerek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Blackmon’dan yoksun olan Kaf-Kaf’da Bonzie Colson 22 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Berkan Durmaz 14 sayı, 6 ribaund, Amath M’Baye 13 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Mahir Ağva 11 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Igokea cephesinde ise Nikola Tanaskovic 16 sayı, 5 ribaund, 3 top çalma, Antabia Waller 14 sayı ve Markel Starks 10 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …