Güncel Haberler

Djordjevic Yeni Sezona Dair Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe Beko oyuncuları ve teknik heyeti, Metro Enerji Spor Salonu’nda yapılan Medya Günü’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Medya gününün basına açık bölümünde düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Beko Başantrenörü Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu:

Geldiğimden beri müthiş bir karşılama var. Sürekli herkes ‘Ailemize hoş geldiniz’ diyor. Bunu duymak gerçekten insanı çok özel hissettiriyor. Çok olağanüstü bir duygu. Çok uzun ve zorlu bir sezon var önümüzde. Bu formayı gitmenin ne kadar önemli olduğunu, beklentinin ne kadar yüksek olduğunu biliyoruz. Bizim görevimiz takımı en iyi forma getirmek, en iyi şekilde oynatmak ve tabii ki kupaları kazanmak. Görevimiz onlar için her şeyi yapıp onları yıldızlara yüceltmek. Aynı bizim de gençliğimizde tecrübe ettiğimiz gibi aynı şeyleri yaşamalarını sağlamak. İlk günden beri inanılmaz bir yardım var. Kulüp her konuda bize yardımcı oluyor, her zaman yanımızda. Güzel bir başlangıç yaptık. Şu an birbirimizi tanıyoruz. Çok yeni yüzler var. Birlikte çalışarak, gelişerek her şeyi oturtacağız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …