Güncel Haberler

Koç Djordjevic, Partizan Galibiyetinin Ardından Konuştu

Turkish Airlies Euroleague temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, koç Obradovic’in takımı Partizan‘ı finalde 89-62’lik skorla geçerek şampiyonluğa ulaşmıştı.

Fenerbahçe Beko‘nun çiçeği burnunda koçu Aleksandar Djordjevic karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu:

Bence bugün daha sakindik. İlk maç çok panik halinde hücum ettik. Ben bugünkü maçta oyuncularımın daha güçlü, daha odaklanmış, daha agresif ama daha sakin kaldıklarını gördük. Partizan üç uzatma oynayarak geldi. Onlar için kolay değil. Bunu da kabul etmek lazım. Sezon içinde gün be gün maçları oynuyoruz ve o yorgunluğu hissediyoruz. Onların da böyle bir özrü vardı bugün ama biz oyunumuzu geliştirmeliyiz. İyi yoldayız

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …