Güncel Haberler

Lakers, Marc Gasol’ü Memphis’e Takasladı (Yeni rotası Euroleague olabilir!)

NBA yaz döneminin en hareketli takımlarından biri olan Los Angeles Lakers, bir takasa daha imza attı.

ESPN’in haberine göre; Lakers, Marc Gasol karşılığında Memphis Grizzlies’den 2024 ikinci tur draft hakkı, bir miktar nakit ve Wang Zhelin’in draft haklarını aldı bu takasta.

Bu takas sayesinde Lakers’ın maaş bütçesinde 10 milyon dolarlık bir boşluk oluştu.

Diğer taraftan daha önce 11 yıl formasını terlettiği Grizzlies ile Gasol da buy-out için görüşmeleri sürdürüyorlar. Tecrübeli uzunun serbest kaldıktan sonra ailesi ile birlikte İspanya’ya döneceği belirtildi.

Tabi bu gelişmelerin ardından başta Barcelona taraftarları olmak tüm Euroleague severler heyecanlanmaya başladı. Yeni sezon Marc ve Pau kardeşlerin son bir dans için Barcelonr formasıyla boy gösterebileceği haberleri kulislerde şimdilik dedikodu olarak konuşulmaya başlandı.

36 yaşındaki Marc, 891 maçlık NBA kariyerinde 14.0 sayı, 7.4 ribaund, 3.4 asist ortalamaları tutturmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …