Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Milano, Paris’e Hiç Acımadı!

Hazırlık Maçları kapsamında düzenlenen Paris Oyunları’nda Olimpia Milano, ev sahibi konumundaki rakibi Paris Basketball‘a hiç acımadı ve 64-95’lik skorla ezdi geçti.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 14-23
  2. çeyrek: 19-25
  3. çeyrek: 16-27
  4. çeyrek: 15-20

Milano’da Troy Daniels 19 sayı, 5-9 3sayı ile en skorer isim olurken, Shavon Shields ise 15 sayı ile diğer çift haneli skor katkısı veren isim oldu. Rodriguez ile Tarczewki ise 8’er sayıyla katkı verdiler.

Paris cephesinde ise Milan Barbitch 15 sayı ile takımının yegane çift haneli skor katkısı verebilen ismi olurken, Ryan Boatright ile Amare Sy ise 8’er sayıyla ayakta kalmaya çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …