Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Bayern’den Virtus Bologna’ya Farklı Tarife!

Hazırlık Maçları kapsamında Audi Dome’da düzenlenen Magenta Sport Cup’da ev sahibi FC Bayern Munich EuroCup’ın şampiyonluk adaylarından Virtus Bologna‘yı 90-66’lık skorla ezdi geçti adeta.

Çeyrek skorları:

  1. çeyrek: 25-21
  2. çeyrek: 18-16
  3. çeyrek: 24-16
  4. çeyrek: 23-13

Bayern’de Andreas Obst 18 sayı, 6-10 3sayı ile en skorer isim olurken, Darrun Hilliard 15 sayı, 3-6 3sayı, 2 ribaund, 3 asist, Vladimir Lucic 14 sayı, 4-5 3sayı, 3 ribaund, 5 asist, 5 top çalma, DeShaun Thomas 11 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Zan Mark Sisko 10 sayı, 4 top çalma, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bologna cephesinde ise Marco Belinelli 17 sayı, 2-4 3sayı, 2 ribaund, 5 asist ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu. Ekpe Udoh 9 sayı ve Kevin Hervey 8 sayı ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …