Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Galatasaray, Yalova Karşısında Son Çeyrekte Farkı Açabildi

Hazırlık maçları kapsamında Büyükçekmece’nin ev sahipliğinde düzenlenen Lake Cup mücadelesinde Galatasaray NEF, rakibi Semt77 Yalovaspor‘u son çeyrekteki etkili oyunu sayesinde 84-74’lük skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla sarı kırmızılılar 5. hazırlık maçlarını da namağlup tamamlarken, Yalovaspor ise 4. hazırlık maçında da galibiyetle tanışamamış oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Trimble’den yoksun olarak 4 yabancı ile mücadele eden Galatasaray’da DeVaughn Akoon-Purcell 18 sayı, 3-7 3sayı, 4 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, Kerry Blackshear 15 sayı, 9 ribaund, 3 asist ve Sadık Emir Kabaca da 15 sayı, 9 ribaund, 2 asist,4 top çalma, 4 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Yalovaspor cephesinde ise Glenn Cosey 15 sayı, 5-9 3sayı, 4 ribaund ile en skorer isim olurken, Can Altıntığ 15 sayı, 3-6 3sayı, Lamont Jones 13 sayı, 0-5 3sayı, 2 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ve C.J. Williams 10 sayı, 2-9 3sayı, 2 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …