Güncel Haberler

İDDİA: Simmons, Boston’un Yolunu Tutabilir!

NBA medyasında halen en çok merak edilen konulardan biri Ben Simmons‘ın nasıl bir takasla yeni adresinin neresi olacağı.

Philadelphia 76ers cephesinden bakacak olursak artık takas hakkındaki kontrolü kaybetmeye başladıklarını söyleyebiliriz. Çünkü hem aşırı yüksek taleplerle talipleri kaçırıyorlar hem de oyuncunun sürekli takımdan ayrılmak istediğini dile getirmesi değerini düşürüyor.

Heavy’nin haberine göre Boston Celtics muhaberi A. Sherrod Blakely, Celtics‘in Simmons takası yarışında sürpriz at olduğunu dile getirdi:

Takas değeri düşmeye devam ederse kesinlikle Celtics’e takaslanabilir. Bence Ben Simmons bir noktada ‘Jaylen Brown ve Jayson Tatum ile oynamak istiyorum’ diyecek. Çünkü bu iki oyuncunun takasta Sixers’a verilmesi mümkün değil. Böyle bir şey olmayacak.

Ben bu duruma şöyle bakıyorum: Birkaç hafta önce Dennis Schröder’ın geleceği konuşuluyordu. Celtics’in adı hiç geçmiyordu. Hiçbir şekilde Celtics’e gitmeyeceği çünkü çok para isteyeceği ve Boston’ın bu parayı veremeyeceği konuşuluyordu. Sonra 6 milyon dolardan az bir sözleşmeye imza attırdılar. Her Ben Simmons’ı almanın bir yolunu bulurlarsa Jayson Tatum, Jaylen Brown, Robert Williams, Al Horford vermeden yapabilirler. Bu dörtlüyü koruyup Ben Simmons’ı alabilirlerse yaparlar.

Heavy & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …