Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Alba Berlin, Bakkens’i Sikma ile Geçti

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Alba Berlin hazırlık maçında rakibi Bakken Bears‘i Sikma’nın etkili oyunu eşliğinde 84-75’lük skorla geçmeyi başardı.

Çeyrek skorları:

  1. çeyrek: 27-13
  2. çeyrek: 14-28
  3. çeyrek: 21-17
  4. çeyrek: 22-17

Alba’da Luke Sikma 19 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Johannes Thiemann 16 sayı, 4 asist, Tim Schneider 13 sayı, 5 ribaund ve Yovel Zoosman 13 sayı, 7 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bakken cephesinde ise Frank Bartley 23 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Travis Taylor 14 sayı, 15 ribaund, 3 asist ve Jarred Jackson 10 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …