Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Kızıl Yıldız, Mega’yı Hollins ile Geçti

Adriyatik Ligi‘nin son şampiyonu olan Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Kızıl Yıldız, konuk ettiği Mega Soccerbet‘i Hollins’in etkili oyunu eşliğinde 82-77 yenmeyi başardı.

Çeyrek skorları:

  1. çeyrek: 20-15
  2. çeyrek: 20-18
  3. çeyrek: 25-24
  4. çeyrek: 17-20

Beklenenden çok daha çekişmeli geçen maçta Kızıl Yıldız adına yeni transferlerden Austin Hollins 20 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Nikola Ivanovic 17 sayı, 6 asist ve Nikola Kalinic de 12 sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular. Kampa yeni katılan Wolters bu maçta forma giymedi.

Mega cephesinde ise eski Kızıl Yıldızlı Borisa Simanic 17 sayı ile öne çıkarken Karlo Matkovic de 15 sayıyla takımı adına direnen isimlerden biri oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …