Güncel Haberler

Brooklyn Nets Kadrosunu Tecrübeli Bir Yıldızla Güçlendiriyor

NBA‘de serbest oyuncu piyasasında kalan en önemli isimlerden biri olan Paul Millsap‘in yeni takımı belli oldu.

The Athletic’in haberine göre şampiyonluk yolunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Brooklyn Nets, tecrübeli forvet ile anlaştı. Henüz kontrat detayları belli olmadı.

Millsap bildiğiniz üzere geçen sezon Denver Nuggets ile kontratından yıllık 10 milyon dolarlık bir kazanç elde etmişti. Kendisiyle Warriors, Bulls, Clippers gibi önemli takımlar da ilgileniyordu.

36 yaşındaki tecrübeli yıldız geçen sezon Nuggets formasıyla 56 maçta görev almış ve 9.0 sayı, 4.7 ribaund, 1.8 asist istatistikleriyle katkı vermişti. 15 yıllık NBA kariyerinde 4 kez All-Star seçilen Millsap, 7 sezon Jazz formasını terlettikten sonra, 4 sezon Hawks’da forma giymişti. Son 4 sezondur da Nuggets’ın başarısı için mücadele ediyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …