Güncel Haberler

Simmons ve Sixers Arasındaki Köprüler Tamamen Yıkıldı!

Bütün yaz boyunca NBA medyasının gündeminde olan Ben Simmons gemileri tamamen yakarak Philadelphia 76ers yönetiminden takasını resmen istedi.

Uzun bir süredir yönetimden hiç kimseyle hatta koç Rivers ve takım arkadaşlarıyla da iletişimde olmayan Avustrayalı yıldız Philadelphia Inquirer’ın haberine göre takımdan resmen takasını talep etti.

Yönetim ortağı Josh Harris, başkan Morey, genel menajer Brand ve koç Rivers ile ortak bir görüşme yapan Simmons, artık Sixers organizasyonunun bir parçası olmak istemediğini net bir şekilde dile getirdi.

Görüşmede yönetim ekibi kendisinin 28 Eylül’de başlayacak olan yeni sezon hazırlık kampına dahil olmasını beklediklerini belirttiler ama Simmons o zaman kadar Sixers’da kalmayı düşünmediğini belirtti.

Yaz dönemi boyunca Simmons için en çok gündeme gelen takım Blazers olmuş ancak Batı ekibinin Lillard’ı bu takasa dahil etmek istememesi nedeniyle pek de bir ilerleme kaydedilememişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …