Güncel Haberler

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Hamburg’a G-League’den Takviye

7DAYS EuroCup‘daki temsilcilerimizden Telekom ile aynı grupta yer alan Almanya easyCredit BBL ekiplerinden Hamburg Towers kanat rotasyonuna G-League’den takviye yaptı.

Geçen sezon G-League ekiplerinden Erie BayHawks forması giyen ve NBA Yaz Ligi’nde Wizards forması ile izlediğimiz Caleb Homesley ile gelecek sezon için anlaştıklarını duyurdular.

1.98 metre boyunda olan 24 yaşındaki solak kanat oyuncusu geçen sezon G-League’de 16 maçta ortalama 25.2 dakika süre alırken 9.0 sayı, %32.5 3sayı, 4.1 ribaund, 2.6 asist, 1.3 top çalma ve yaz liginde ise 4 maçta ortalama 26.3 dakika sahada kalırken 12.0 sayı, %30.0 3sayı, 4.8 ribaund, 2.3 asist istatistikleriyle katkı vermişt.

Homesley Liberty Üniversitesi’nde NCAA kariyerini tamamladıktan sonra geçen sezon profesyonel kariyerine G-League ekiplerinden BayHawks’da başlamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …