Güncel Haberler

Lakers, Yeni Kadrosuyla NBA Tarihine Geçiyor

NBA‘in güçlü şampiyonluk favorilerinden Los Angeles Lakers, yaz dönemi boyunca yaptığı Westbrook, Anthony, Howard, Rondo gibi önemli hamlelerle takımdaki tecrübe seviyesini tarihi bir boyuta taşımış oldu.

2021-22 sezonunda mücadele edecek kadronun NBA tarihinde özel bir yeri olacağını net olarak söyleyebiliriz. Davis, Lebron, Marc Gasol gibi isimlerin yanına yeni transferlerin de hepsinin All-Star seçilme başarısı göstermiş olması bu durumu ortaya çıkarıyor.

Batı ekibi yeni sezon kadrosunda tam 7 tane All-Star ünvanına sahip oyuncu bulunduruyor v tarihte bunu daha önce yapabilen tek takım Boston Celtics (1987) idi.

Elbette oyuncuların yaşlarının ilerlemiş olması bir çok basketbolsever için artık tecrübeli statüsünden çıkıp veteran statüsüne geçmiş olmaları şeklinde eleştiriliyor. Dolayısıyla da sezonun en büyük sorularından birisi bu kadronun Lakers’a 18. şampiyonluğu getirip getirmeyeceği olacak kuşkusuz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …