Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Euroleague Finalisti Barça, Limoges’a Acımadı!

Turkish Airlines Euroleague finalisti ve İspanya Liga Endesa şampiyonu FC Barcelona, hazırlık maçları kapsamında karşılaştığı Limoges‘a hiç acımadı ve 83-47’lik skorla rakibini adeta sahadan sildi.

Çeyrek skorları: 24-12, 43-21, 62-35, 83-47

Barça’da Alex Abrines 12 sayı ile öne çıkarken, Brandon Dasvies 7 sayı, 5 ribaund, Cory Higgins 7 sayı, Sergi Martinez 7 sayı ve milli uzunumuz Sertaç Şanlı da 4 sayı ile galibiyete katkı veren diğer isimlerdi.

Limoges cephesinde ise Grismay Paumier 12 sayı ile en skorer isim olurken, Gerry Blakes 10 sayı, Nicolas Lang 7 sayı ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Barcelona, sonraki maçlarını 4-5 Eylül 2021 tarihlerinde Liga Catalana kapsamında oynayacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …