Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Olympiakos, Rilski’yi Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Olympiakos, karşılaştığı Bulgar ekibi Rilski Sportist Samokov‘u 100-77’lik skorla rahat geçti.

Çeyrek skorları: 23-22, 48-32, 78-55, 100-77

Yunan ekibinden yeni transferlerden Moustapha Fall 18 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Tyler Dorsey 13 sayı, 5 ribaund, Thomas Walkup 10 sayı, 5 asist, Sasha Vezenkov 13 sayı, Giannoulis Larentzakis 12 sayı, 7 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Kırmızılar’da Jean-Charles ve Lountzis forma giyemediler. Sloukas ise sadece 7 dakika süre alabildi ve kendisini iyi hissetmediği için sonrasında maça devam edemedi.

Bulgar ekibinde ise Pavlin Ivanov 16 sayı ve Brandon Brown 14 sayıyla direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …