Güncel Haberler

Barça İlk Hazırlık Maçında Andorra’yı Geçti (Sertaç 6 sayı)

Turkish Airlines Euroleague finalisti ve İspanya Liga Endesa şampiyonu FC Barcelona, ilk hazırlık maçında konuk olduğu Andorra‘yı 72-81 ile geçti.

Çeyrek skorları: 20-22; 37-34; 50-59; 72-81

Barça’nın yeni transferlerinden olan milli uzunumuz Sertaç Şanlı 6 sayı üretirken, bir diğer yeni transfer Nigel Hayes 15 sayı, Nikola Mirotic 12 sayı ve Brandon Davies 11 sayı ile galibiyetin mimarları oldular.

Andorra cephesinde ise Drew Crawford 20 sayı ile öne çıkan isim olurken, David Jelinek 10 sayı ve Codie Miller-McIntyre 7 sayı ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …