Güncel Haberler

RESMİ: Tofaş’ın Rakiplerinden Oostende, McCoy’u Kadrosuna Ekledi

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Tofaş ile aynı grupta yer alacak olan Oostende kadrosuna uzun takviyesi yaptı.

Geçen sezonu Sırbistan’ın Zlatibor takımında geçiren, yaz döneminde ise Porto Riko’nun Humacao takımında ve NBA Yaz Ligi’nde Heat’de forma giyen uzun Brandon McCoy ile yeni sezon için anlaştıklarını duyurdular.

2.13 metre boyunda olan 23 yaşındaki genç uzun Sırbistan Ligi’nde 11 maçta ortalama 16.9 dakika sahada kalırken 10.2 sayı, 4.8 ribaund, 1.2 blok ve Porto Riko Ligi’nde ise 6 maçta ortalama 18.3 dakika süre alırken 15.0 sayı, 9.5 ribaund istatistikleriyle katkı vermişti.

UNLV çıkışlı olan McCoy, G-League’de 2 sezon geçirdikten sonra geçen yaz Sırp ekibi Zlatibor ile anlaşmış ve Avrupa’daki çaylak sezonunu tamamlamıştı. Bu yaz ise hem Heat ile NBA Yaz Ligi’nde boy gösterdi hem de Porto Riko ekibi Humacao’da forma giydi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …